Hest og sånn, og lasagne

Jeg er glad! Veldig glad for tiden! Årsaker som spesielt fører til dette for tiden, er; Sten Olav, barnehage jobb som jeg snart begynner i, pluss verdens nyyyydeligste hest.

Steni var her i helgen, kjempekoselig som vanlig, men er lenge siden vi har vært så lite med hverandre i strekk, bare en helg. Vi har vært heldige fra da vi ble sammen, at vi har fått vært masse med hverandre, masse fri, juleferie, og jeg har ike hatt jobb. Men så kommer hverdagen igjen, Steni går på skole og jeg begynner å jobbe. Kjedelig men nødvendig, har jo ikke råd ellers til å dra til han:) Slappet av i helgen. På fredag lagde jeg, mamma og Steni hjemmelaget pizza. Det var første gang Steni laget hjemmelaget pizza, så det var nok en stor opplevelse for han. Han var stolt og sendte et bilde av pizzaen til moren sin hvor han skreiv "se ka gutten din har lagd!" Moren trodde ham ikke med det første;P Hehe. Jeg, som ikke liker løk, brukte en pizzabunndeig til å lage mine egne små minipizzaer og en liten calzone. De var koselige og gode. Mamma og Steni lagde en stor pizza med alt på, inkludert uforskammet mengder løk på. Jeg er kresen når det gjelder pizza. Eneste grønnsaken jeg liker på er tomat. Syns ikke grønnsaker skal varmes, det ødelegger dem. Løk er under alle omstendigheter avskylig. Jeg og Steni var også på hundesletta på Åsen på fredag, innhengning hvor man kan slippe hunder sammen helt lovlig. Koselig! Var masse folk og hunder der den dagen, er så koselig å se på når de leker:) Dixie er verdens særeste hund da, og gikk stortsett og dilta etter oss eller kjefta på de andre. Men vi ignorerte henne, vil få henne mer sosialisert. Men hun pleier å bli litt stressa når det er så mange hunder der, eller om de er store. Dessuten tror jeg løpetidslukta satt i henne enda. Menmen. Hun fikk ingen trøst av oss;P

Sendte også mail til en hesteeier via finn.no på fredag, jeg hadde ingen forventninger, i og med at jeg tenkte "den hesten er bare ALTFOR flott og god for meg, det skjer ikke at jeg for begynne med drømmehesten. Men tenk, snille hesteeieren sa jeg kunne komme og prøve han på lørdag, enda jeg hadde fortalt at jeg ikke hadde ridd fast på lenge og var ute av trening. Jeg fikk litt panikk, for jeg hadde ikke venta det, men overbeviste meg selv med litt hjelp om at det kom til å gå greit. Og greit gikk det. Flottere hest har jeg aldri vært borti:O En stor, nydelig og snill frieserhingst. Ung var han og, men snill og lydig som bare det. Og var helt herlig å ri! Jeg skal da kanskje begynne å stelle denne fantastiske hesten, så jeg skulle prøve denne uka for å se om det gikk greit. Eieren var kjempehyggelig og virket veldig flink, og hun kunne hjelpe meg litt igang med ridningen og, kjempesnilt:) Så nå gleder jeg meg til snøen forsvinner, så det blir mer aktuelt å ri på turer! Gleder meg DØDSmasse til det blir varmt vær<3 Idylliske rideturer<3 Men skal nå først se hvordan det går med meg og denne hesten før jeg eventuelt blir steller:) Men uansett så er det drømmehesten da. Hvertfall for meg som er mer interessert i idylliske rideturer enn sprang og dressur.

Uansett så har jeg idag vært på jobbintervju i Adecco. Det gikk helt greit. Må få politiattest på at jeg har plettfri vandel og sånt før jeg får jobbe i barnehage. Så det blir forhåpentligvis en del jobb på meg nå! :) Skal jobbe imorgen i Frøystad Barnehage, rett der jeg bor. Er spent på hvordan det går, de fleste sier det er kjekt i barnehage. Er bare vikar der da, derfor jeg prøver ut Adecco og, i tilfelle det blir lite jobb der. :) Grugleder meg. Men gleder meg uansett til lønn. Jeg og Lillian prater litt om en billig sydentur til våren, var billige pakkebilletter til Egypt;P Og der har jeg aldri vært:P Jeg og Lillian har idag laget lasagne, og jeg syns den første lasagnen min var svært vellykket, var jo lett å lage, så det er nok ikek siste gang jeg lager det! Den ble perfekt, nam. Så så vi noen episoder i dokumentaren Planet Earth på Blu-ray oppe:) Gøy og facinerende. Etterpå lagde vi smoothie.

Ellers irriterer jeg meg over at rødfarge falmer så lett på håret. Kanskje fordi jeg vasker det for mye, hver dag. Har blitt en uvane... Skal begrense meg til annenhver dag nå. Jeg vil så gjerne har rødt hår som er skikkelig rødt! Ikke neonrødt, men RØDT. Blodrødt kanskje;P Eller mørkerødt. De fargene jeg har prøvd før har ofte hatt en kald lilla/rosatone i seg, når jeg egentlig vil ha noe som uten tvil er rødt. Rødt hår er hot. Syns jeg.

Men nå må jeg legge meg, skal opp 7, kan ikke huske sist jeg sto opp så tidlig! Har vært 12 alle dager siste uka nesten. Kjip døgnrytme. MEN, natta:P

                                             

Meg med rødt hår^^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits