18.feb.2010

Tralala! Er sliten=) Litt hektisk liv for tiden, men jeg trives, får god samvittighet over at jeg ikke bare sitter på ræva;P

Har begynt i barnehagejobb i Adecco, hvor jeg blir sendt rundt til ulike barnehager, i tillegg til jobben som vikar i barnehagen der jeg bor. Fungerer ok for tiden det=) Masse unger XD :P Koselig iblant, noen ganger slitsomt. Men blir penger av å leke og passe på barn da;P

Var på Karmøy i helgen, og en tur innom Haugesund=) På søndag var det dåp til Sten Olav sin lille gutt, Olaus(A-en skal uttales, ikke i a-u diftong)! 4 måneder er han vel nå. Han var på besøk hos oss og Steni sin familie på Åkra på lørdag og, det var koselig=) Snål liten fyr, men veldig søt. Kan ikke huske jeg har hatt noe med babyer å gjøre på leeenge, men er litt gøy. Når han er fredelig;) Altså ikke griner:P Men kjempesøt da. Er så koselig å holde han, eller når han bare prater masse rart. Fikk ikke hilst på moren hans da, litt dumt, hadde jo vært hyggelig, Olaus er jo så søt.

 Dåpen var grei, men hvis jeg skal ha unger, skal de IKKE døpes. Ikke fordi det ikke er koselig med tradisjoner og familiesammenkomster, men det blir rett og slett for mye kristendom. Makan til så mye bullshit. Jesus- ditten og jesus-datten, moses, faderen, sønnen, hellige ånd og bla bla bla. Jeg blir sint inni meg av slikt. At noen kan være så oppslukt av en tro at de sluker alt det der, er for meg uforståelig, i denne tidsalderen vi nå befinner oss i. Kan forstå at mennesker før 1800tallet trodde så sterkt på de ulike religionene, men da hadde de ikke mye vitenskap å støtte seg til, og noen forklaringer måtte man jo ha på verden. Men HALLO, dette er år 2010. Vi vet mye mer nå, og man burde vært smarte nok til å tenke logisk. Noen sier det er usannsynlig at livet har utviklet seg fra en liten celle, jeg sier det er usannsynlig at Gud bare SKAPTE liv ut av ingenting. men dette kan debatteres i det uendelige, så det gidder jeg ikke nå.
Jeg fikk bare en stor avskyfølelse for kristendom og gudstjenester under dåpen, var helt frustrert etterpå, så jeg tok meg en bolle. Den var god. Jeg ble også litt betenkt da jeg satt der og presten snakker om Gud og hans uendelige kjærlighet bla bla, og det sitter mennesker der som sikkert tror, men likevel valser rundt i pelskåper. Tankeløst. Man er ikke noe godt menneske uansett, hvis man går med pelskåpe. Hvorfor fokuserer ikke kristendommen litt på å være snill med alle, ikke bare deg og dine venner og fiender, det finnes andre vesener her. Jeg for min del liker ikke å gå rundt med masse døde dyr hengende på meg. Makabert spør du meg. Men problemet er ikke bare at dyrene slaktes, leveforholdene den korte tiden de lever er groteske. Uff. Jeg blir kvalm av kristendom og pelskåper.

Menmen:P Jeg, Steni og Kristine var på italiensk resturant på mandag, koselig=) Så har jeg vært i stallen=) Fine hesten. Greide å dette av idag da, han flytta på seg da jeg skulle sette meg oppå han:P Hadde ridetime, lærte masse! =) Gleder meg så syyykt til lysere og varmere tider, uten is, snø, mørke og kulde. Vil ri på tur i fint vææær! Og så vil jeg ri på Solastranda! Men det er laaangt fra stallen.... Håper det går.

Imorgen kommer Steni, gleder meg. :) vi skal en tur til Bent imorgen, blir koselig^^

Jeg er tett i nesa og forkjøla, døøøødsirriterende... XD

Én kommentar

Blood Wolf

03.mar.2010 kl.20:22

Du kan jo ha dåps fest. Ikkje kristelig og mye bedre.

Kristendom er bullshit. Vitenskap er fakta.

Eg liker dinosaurer!! :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits