Hvor skal vi reise? Ferie.

Jeg og kjæresten min skal reise en plass i sommer... Men vi aner ikke hvor! Hans eneste krav er at det må være en plass han aldri har vært, så ellers er jeg fri til å velge. Han har vært på Tenerif, Portugal, Mallorca, Malaga og Tyrkia.

Jeg selv aner ikke! Det eneste jeg vet er at jeg vil ta dykkerlappen i sommer, og da må det være en sånn sydenplass med fine dykkermuligheter. Har veldig lyst til å se flere typer dyr enn bare fisk og... Har dødslyst å se delfiner eller hval, eller skate. Spesielt djevelrokke... Og hvalhai og andre haier<3

Men det må være andre ting og oppleve og! Jeg er ikke personen som liker å ligge og steike i sola på en strand, eller som er ute etter å feste hver dag. Det er klart det er gøy med fine strender og gode uteplasser, men plassen må ha noe mer å by på enn det. Det må være ting å gjøre der.

 

Var selv i Thailand ifjor, hvor vi dro på rafting, som var dødsgøy. Sånne utflukter er ofte kjempemoro. En fordel om det går an å dra på sånne som ikke er KJEMPEsvære turistgrupper.

Litt vanskelig å finne en plass, da vi ikke helt vet hva vi er ute etter..

Jeg liker plasser som er pene, liker ikke shabby og skitne steder. Og ikke overbefolkede strender, men kan man unngå det i det hele tatt om sommeren? Jeg liker heller ikke å få fattigdom trykt oppi trynet om du skjønner... Masse tiggere og slum...

Forslag? Det må være i Europa helst.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits