Verdens vakreste

Dixien min;) Verdens herligste, skjønneste lille vesen! Blir litt vel klissent dette kanskje, men er jo fordi jeg savner henne sånn :) Jeg sitter i Bergen og leser til eksamen, Dixie er i Stavanger. Hun er jo jenten min :)


Er hun ikke vakker? Pynta seg her med blomst, lille senorita ;P Hehe. Hadde den bare på for bidlets skyld, den var nok litt ubehagelig. Men hun kledde den da;)


Klar for tur, hehe :) Hun finner seg i så mye rart. Hatten plager henne ikke i det hele tatt, det er så komisk;P Pleier ikke å gå slik ute da, var bare for moro skyld, hun ser jo så herlig ut med den, skikkelig teit ;PDixie leker tjenestehund og bærer kløv med en smoothie på hver side;) Pluss bæsjeposene da:)Feltkurs forrige uke med zoologien. Insekter blir med ett litt mer interessante når man ser dem forstørret... Her en flue, orden Diptera. ;P


Arthropoda, Myriapoda, Chilopoda, Lithobios sp. Vanlig skolopender,P
Har nå flyttet ut i Eidsvåg her i Bergen, og her har vi MASSE skog 5 min unna leiligheten ;) Nydelig her, kjempeherlig å gå tur med hundene her! Dette er Hakuna som koser seg i skogen, hunden til hun jeg bor med :)

 Dixie speider utover skogen;) Dette er 5 min unna leiligheten! :D Sentrum i bakgrunnen:)Dixie og Hakuna i sengen min :) De er så herlige! Håper de blir gode venner når de skal bo sammen. :)På vei hjem fra tur :) Går en lang asfaltvei gjennom området her, ikke bilvei, men jeg skjønner ikke hvorfor den er asfaltert da! Menmen, mange fine grusstier og naturstier man kan gå på og;)


Gruer meg til eksamen. I molekylærbiologi på tirsdag.

6 kommentarer

magicalforest

28.mai.2011 kl.18:46

awwwi, så mange fine bilder! ^^

Trist at du er så langt unna jenta di! "/ hater og ikke være i nærheten av dyrene mine om jeg hadde hatt noen, som jeg dessverre ikke har for øyeblikket... >.<

Så ut som en veldig koselig skog! :D

Selv om man ikke helt forsto mening med asfalt nei oO

menjaja...^^

Fine bilder og lykke til på eksamen! :D

Carina

28.mai.2011 kl.22:54

magicalforest: Er ikke lenge til jeg ser henne igjen da, to uker;) Så skal vi ikke skilles mer, for hun skal bli med meg til Bergen til høsten;D

Ja skogen er kjempefin. Lite folk som regel, så hundene kan løpe lsøe:)

Takk=)

magicalforest

28.mai.2011 kl.23:36

Så bra! ^^

det blir nok bra for henne, vet hun savner deg utrolig mye nå også! =)

awwwi, liker når de kan løpe løse, se dem som ekte dyr uten bånd! ^^

:D

Carina

29.mai.2011 kl.11:02

magicalforest:

Hehe =) Ja blir godt å se henne igjen. Jeg har heldigvis en hund å kose med her nå og da, Hakuna, terrieren på det ene bildet;)

JA, det er herlig å se dem løpe løs og kose seg, og virkelig nyte livet. Et liv i bånd er ikke noe liv for en hund. Synd Norge er så hysterisk når det gjelder båndtvang... Her i Bergen er det egentlig helårsbåndtvang, men ikke SNAKK om at jeg følger det! Det er så tragisk at jeg blir provosert. Menmen;)

magicalforest

29.mai.2011 kl.21:01

å ja, men det er jo koselig da! ^^

nei bånd er.. bare feil, jeg forstår jo, men samtidig de må ha noe mulighet til og løpe og være dyr!

hehe, bra du ikke gjør det! ^^

tuvaskunst

08.jun.2011 kl.16:24

Aww ! Helt nydelig ! :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits