02.jun.2011

Kan ikke akkurat si jeg er noen aktiv blogger! Vel, jeg føler jeg aldri har tid, eller ork;P Ikke at jeg har så mange lesere at noen bryr seg, men hehe :P

Eksamenslesning begynner jeg å bli mektig lei av nå. Har sittet hele forrige uke hver bidige dag på lesesalen og forberedt meg til eksamen i molekylærbiologi, som jeg hadde på tirsdag. Det gikk faktisk ganske bra føler jeg :) Og det er bra jobba av meg i forhold til hvor langt jeg hang etter i faget!


Nå leser jeg til neste eksamen, som er i evolusjon og økologi, på mandag. Så deretter er det eksamen i zoologi på fredag. Det blir heldigvis litt morsommere å lese til da :) Zoologi, læren om dyr:)

Ellers fikk jeg lyst til å legge ut litt bilder fra ting som har skjedd i det siste.

Dette er et meget interessant og stilig tre jeg ofte går forbi, i Nygårdsparken;P
I påsken var jeg og mamma på katteutstilling. Gud så harry, men så mange lekre katter da! Jeg er egentlig ikke noe kattemenneske, men de er jammen noen vakre dyr de og. Jeg liker katter. Bengalkatt må være den vakreste av alle rasene da, minileoparder! Jeg er ekstremt glad i store kattedyr;)Denne her var bare helt nydelig!Ellers har jeg jo flyttet til en ny plass her i Bergen, og her er det helt herlige turområder! Masse skog! Er kjekt med litt natur når man har hund:) Så kan de løpe løs og kose seg!
Dixie speider utover skogen rett der vi bor:)

 


Prøvd å tegne Dixie...

 

 

Menmen. Kjeder meg. Er alene i leiligheten uten noen hunder nå, bare meg og pensumbøkene mine. GLEDER meg til å bli ferdig! Vikki, en av mine beste venninner, kommer på besøk, og har med seg Dixie :) Da skal vi kose oss! 
 

11 kommentarer

~Nilenna~

03.jun.2011 kl.00:02

Enig med deg, bengaler er de nydligste! *fnise* ^^ Det kom nok ikke som en overraskelse, ettersom jeg har en slik selv. :p Tegningen av hunden så veldig fin ut! ^^ Flott og trolsk tre!

Carina

03.jun.2011 kl.00:42

~Nilenna~: Hehe ja, din er jo nyyydelig! Men stemmer det at de ikek er så ksoete? At de er litt villkatt? Snakket med en kompis av meg, moren hans har slik, og han fortalte at det var ingen kosekatt, og den kunne godt finne på å klatre i gardinene og annet ramp :P For jeg skal jo ha katt en gang, men vil jo ha en kosete en, hehe :)

Hehe takk, litt amatør, sjelden jeg prøver meg på å tegne etter bilder, og hvertfall ikke svarte dyr, vanskelig :P

Ja det treet blir jeg like facinert av hver gang. Tror jeg har et bilde av det med blader og, men husker ikke :P Er kjempemange fine trær i Nygårsparken her i Bergen!

~Nilenna~

03.jun.2011 kl.23:59

Hmm, vanskelig å si. Areliinaen vår er veldig leken og aktiv, samtidig som hun er veldig kosete også, når hun selv vil det da. :p Kanskje det du mener? Vi får ikke akkurat holde henne og plasere henne på fanget sånn uten videre. Hun kommer i fanget vårt når hun selv vil det og føler det er greit, noe som er greit for oss. Kosen det er hun, klatrer i gardiner det har hun gjort. Og andre møbler i huset >< Hvis du skal en gang ha en bengal, lag til noe klatre ting i huset, så slipper det å gå ut over inventaret! :p Litt forsent i vårt tilfelle. :) Men hun er den fineste og beste katten <3

Carina

04.jun.2011 kl.12:27

~Nilenna~: Hehe! Ja for det er jo så koselig med en malende katt på fanget.

Vil enten ha bengal elelr egyptisk mau tror jeg :P Hvis jeg ikke går for en helt vanlig annen katt da;P Har hørt at det er ikke bare bare å ha rasekatter som bengal som utekatt? at folk stjeler dem osv? For det er jo litt kjedelig... Og vil jo at katten skal kunne være ute.

Hadde nok kjøpt sånn klatretårn ja :P

~Nilenna~

04.jun.2011 kl.13:00

Vi slipper ikke Areliina løs ute. Vi passer på at hun ikke kommer seg ut om ikke det er vi som tar henne med ut. Men ute får hun lov å være, vi har henne i bånd, akkurat som med hundene. :) Noe som går veldig fint! ^^ Hun elsker å være ute! :)

Carina

04.jun.2011 kl.13:53

~Nilenna~: Men er det fordi du er redd hun skal bli stjålet eller rote seg vekk?

Har hun gått i bånd fra hun er liten? trodde katter var så vanskelige å gå med i bånd;P Hva skjer om treffer folk med hund på tur da? Bra hun får være ute da hvertfall :)

~Nilenna~

04.jun.2011 kl.14:17

Hmm, sikkert litt begge deler. Først og fremst stikke av og rote seg bort, men om da noen skulle finne henne, så kommer det jo ann på hvor ærlige de som finner henne er. Hun er chipet, så kan finne ut hvor hun hører hjemme.

Hun har gått i bånd en god stund nå. Ikke fra hun var helt liten, da det var vanskelig å finne så små seler. Men hun tok det fint med en gang, vi ble helt overrasket. :) Trodde også det skulle være så vanskelig. Hun var vel veldig lei av å være inne, så klar for nye ting. :p hehe Når vi nå finner frem båndet, så virker det som om hun vet hva hun skal. :)

Ja, det med å møte på andre hunder, det ville nok ikke gått så bra, heldigvis er vi på landet nå, hvor vi har stort grønt område rundt huset til å vandre rundt på. I byen, har vi bært med oss buret, slik at vi kunne putte henne inni om det kom hunder. :)

tuvaskunst

08.jun.2011 kl.13:17

Lykke til med eksamenslesingen ! :) Høres ut som noen spennende fag du har ! :D Ooh, så kult tre !!

Er ikke noe kattemenneske, de skremmer meg faktisk ! :S Har fått noen morsomme komentarer om den frykten, med tanke på de hundene jeg har :P

Har alltid hatt lyst til å reise til bergen ! Endelig skal jeg få gjøre det også, skal dit i sommer :D Nydelig natur !

Utrolig fin tegning av Dixie ! :) visste ikke at du drev og tegnet også ! :)

Carina

08.jun.2011 kl.23:32

tuvaskunst: Er spennende, men slitsomme fag ;)

Hmm jeg er ti ganger mer hundemenneske enn kattemenneske, men katter har sin sjarm de og syns jeg. De ER litt skumle da, når de ligger i fanget og koser, kan de plutselig finne på å angripe med klør og tenner! :P Skjedde med meg en gang...

Ja fin by, har masse skog her vi bor =)

Hehe takk =) Hun er fin ja;)

Sjokolade 4 Prez

10.jun.2011 kl.17:25

Liker interessene dine, gøy at ikkje alle jenter kun interesserer seg for reality tv og sladder. Fine teikninger på den her bloggen! evertebrat delen på zoologi eksamen var fæl. Nematoder..really?

Carina

10.jun.2011 kl.21:03

Sjokolade 4 Prez: Hihi ja det finnes SÅ mye mer spennende ting i verden enn sladder og reality ja ;) Verden har jo så masse fantastisk å by på! At mange ikke ser hvor interessant verden er:P

Har fått de litt guttete interessene fra pappa tror jeg; interessen for dinosaurer, naturvitenskap og evolusjon, og det er jeg kjempeglad for =)

Hvem er du foressten siden du var på zoologieksamen? ;P

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits