Et lite innlegg i jula

Juuul og ferie, deilig =)

Koser meg hos tanten og onkelen min i Haugesund jeg, mamma og pappa stakk til Thailand, hehe, der Bestemor og Kurt er;) Har prata med dem på Skype, kjempekoselig! Skype er virkelig helt utrolig.

Fikk bare litt lyst til å legge ut litt bilder jeg!

Tok og la alle de beste bøkene mine utover her om dagen for et bilde:

Mine skatter <3 Tok et bedre bilder med et ordentlig kamera, kanskje jeg legger det senere når jeg har rasket meg til å laste de inn. Darwin sin bok, delfiner og haier, en haug fra "hundebiblioteket" mitt, dinosaurer, forhistorisk liv, Dawkins<3 Denne boka glemte jeg å legge der, ny som jeg kjøpte for en uke siden:Ja hvaler er et av mine yndlingsdyr, som jeg beundrer så utrooolig mye! Drømte om spekkhoggere IGJEN natt til julaften, deilig! En dag på skolen da jeg egentlgi skulle lese til eksamen, fant jeg en haug lekre bøker som jeg ble helt oppslukt av og, *ønsker meg* :sukk!

Ellers var det helt nyyydelig i Bergen de få dagene snøen lå:


Så har jeg blitt helt frelst av bonsaitrær! Var hos noen som drev og dyrket slike, de var sååå søte! Jeg har funnet meg enda en hobby jeg har tenkt å drive med i framtiden! Jeg og miniatyrmani, man kan plante sin egne lille MINIATYRSKOG! <3 Hihi :D


Fikk låne et par bøker::D

Et bilde jeg fant i zoofysiologiboka mi i kapittelet om syn! Ser ganske normalt ut ved første øyekast sant? Vel snu bildet rett vei! Jeg skvatt jeg, det var så creepy!  Morsomt:)

Dixietuppen ønsker alle en god jul:


Ellers heiv jeg meg på litt tegning igjen! En okapi blir til:Og slik ble resultatet!


Okapier er sjiraffens nærmeste nålevende slektning, og ganske stilige dyr! Skjellettene deres er nærmest identiske, bare at sjiraffen er litt mer strukket;)

 

Her i familien tar vi ikke oss selv så høytidelige; Fetter Ted fikk en radiostyrt gravemaskin til jul(han jobber med det), og den måtte selvsagt brukes til å forsyne seg av karamellpuddingen med!

Og så et par bilder av meg da, siden det er så lenge siden, og jeg hadde så good hairday på disse bildene:P


Hadde en artig tid på lesesalen:


IFA :D

 

 

Nå har jeg ikek tid til å skrive mer ;) GOD JUL :D

7 kommentarer

Lykkelys

26.des.2011 kl.11:36

Fantastisk flott tegning :D!

Nydelig hund , ligner veldig på ''Blandingshunden'' Spike som ligger ved beina mine nå, vi passer ham i julen, utrolig snill og herlig hund :)

Carina

26.des.2011 kl.13:05

lykkelys: tusen takk :)

Hva slags blanding er det da? =) jeg syns det er såå gøy når noen har en hund som ligner min, hehe. Aner ikke hva slags rase faren til min er. Vi mistenker border collie, men er ikke sikre. Moren var hvertfall cocker spaniel =)

Lykkelys

26.des.2011 kl.15:12

Moren er renraset Flatcoated Retriver. Faren er en sær blanding av Boarder Collie, Labrador og Sjæfer ;)

Din ser ut som det ivertfall er noe boardercollie inni der ivertfall, det hvite må ivertfall komme fra noe der. Men den var ivertfall nydelig ^^

-Selv har vi en nydelig Eurasiertispe ;)

Carina

27.des.2011 kl.12:45

lykkelys: Aaah da er den kanskje en slags stor versjon av min ;) Mange som tror det er flat i min.

Ja er godt mulig det er border collie i henne, jeg vet om noen som har en hund som er helt lik, som er er cocker/BCmix:) Men min er så utrolig rooolig! Ikke noe man ville forventet av en bordercollie-blanding? Jaja blandinger kan man aldri vite hvordan blir uansett ;)

Ja jeg så bilde av den, den var nyydelig :) Utrolig fin farge!

Lykkelys

27.des.2011 kl.12:51

Den er nok ''litt'' større ja ;)

hehe, sikkert Spanielen som dominerer i sinnet hos dem , De kan jo være ganske rolige :)

Den ser veldig rolig ut også:)

Tusen takk, ja fargen endrer seg hele tiden, hun skal snart røyte nå,så får vi se hva hun ender opp med ;)

...-☆fullstendigkaos☆-...

27.des.2011 kl.18:42

Oi, du er virkelig en dyrisk kvinne! Altså veldig opptatt av hunder ser jeg! Koselig, hadde ønsket meg hund selv jeg, men bor på et litt for lite sted. En liten hybel og det er ikke noe sted for en hund, dessuten er det ikke lov med hund i hybelkontrakten, eller andre dyr..

Kos deg masse videre! :-)

Carina

28.des.2011 kl.01:32

...: Hehe ja dyr er livet mitt :P

Å ha hund når man leier er ikke lett nei, jeg kjenner til det. Tok meg laaang tid før jeg fant et sted der jeg fikk ha hund, bor med ei venninne som også har hund. Måtte et stykke vekk fra sentrum, så er avhengig av buss. Er ekstremt få huseiere som tillater dyr, noe som er kjempedumt...

Om man har liten hybel gjør ikke så mye, finns jo små hunder;) Men det viktigste spørsmålet er jo om man har tid og ork til å ha hund. Mange raser krever lite, men likevel må alle ha lufteturer, mat, stell og et minimum av aktivisering :P

I like måte :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits