Beskrivelse av meg

Skrev dette i et forum hvor man skulle skrive en presentasjon av seg selv, tenkte jeg bare kunne slenge den inn her og, siden den var veldig beskrivende :P

Jeg kan vel kort beskrives som rar, vimsete, og snill? Eller?

Jeg er hvertfall utrolig vimsete og glemsk. Får sjelden med meg ting før lenge etter alle andre, er ekstremt dårlig til å følge med(i timene og, så jeg vil si jeg er 90% selvlært gjennom hele skolegangen min da jeg i timer og forelesninger stortsett sitter og glor i lufta, sovner eller tegner, jeg har lest meg opp på ting etterpå).

Jeg ser på meg selv som veldig sosial, jeg liker rett og slett ikke å være alene. Vil helst være med noen hele tiden jeg :P Selvom jeg ikke så veldig går ut på fester. Det hender, iblant. Men liker egentlig best å kose meg og slappe av med venner :P Er ganske sjenert, selvom jeg har kommet meg kraftig de siste årene. Nå er det ikke lenger et stort problem for meg å møte fremmede folk ;)

Tror mange vil si jeg er ganske sær... Jeg syns det er positivt da :P Har litt spesielle interesser.

Eeelsker dyr, ikke bare hund. Jeg er så utrolig facinert av alle verdens dyr, jeg blir helt rørt av å se dokumentarer som Planet Earth og Life med David Attenborrough - det er bare helt fantastisk! Jeg får også tårer i øynene når jeg ser spekkhogger, delfin eller knølhval på tv :P Jeg er unormalt interessert i hval. Jeg drømmer om hval gang på gang på gang. Mitt høyeste ønske i livet er nok å se en spekkhogger face to face. Helst under vann. Og i det fri. Så jeg håper på å søke jobb på spekkhoggersafariturer oppi Lofoten etter studiene :P Og jeg elsker å dykke, det er noe av det mest fantastiske jeg noen sinne har gjort.

Spekkhoggerøye ;)


Ellers er jeg nesten psykelig opptatt av livets utvikling, evolusjon. Jeg blir så facinert av den mystikken og alt det fantastiske om evolusjonen! Jeg kan sitte og drømme meg vekk og lure på ting som "hvordan så dinosaurene EGENTLIG ut", "tenk om man kunne reist tilbake i tid og virkelig fått de ekte svarene, hvordan har VI utviklet oss, tenk å se utviklingen som en high speed film".... Og jeg blir overveldet av glede og facinasjon over hvordan alt bare stemmer! Biologi, geologi... Herlig :)

Så har jeg desverre et noe andre vil beskrive som usunt religionshat. Jeg kan ikke noe for det, sånn er det bare. Jeg leser mye om religion og blir lett provosert og engasjert. Men det betyr ikke at jeg ikke kan være med religiøse mennesker, er ikke sånn at jeg sier rett i fleisen på folk at jeg syns livsfilosofien dems er helt på trynet. Litt respekt har jeg. Jeg blander meg sjelden opp i religionsdiskusjoner i virkeligheten, kun på nettet stortsett :P Og da tar jeg ofte helt av.

Så har jeg noe en venninne kalte for "miniatyrmani". Jeg bare ELSKER miniatyrting... Helt merkelig, men når jeg ser noe i miniatyr smelter jeg helt. Gikk igår på Plantasjen bare for å se om jeg fant en miniplante... Så jeg kjøpte meg en miniorkidé i en bitteliten søt potte :) Og så har jeg nettopp begynt å interessere meg for bonsaitrær, hehe... Har fått låne et par bøker, de er SÅÅÅ fine! Så elsker jeg å kikke inni små dukkehus, de der av det merket hvor man kan sette inn ekte belysning og slikt, tror det heter Småland eller noe? De fleste lekebutikker har det... Bittesmå møbler :) Fant på en butikk en gang, musematter og koppunderlag formet som bittesmå persiske tepper... Selvsagt måtte jeg ha det! Helt utrolig glad i miniting altså :P Aner ikke hvorfor! Men de er så søte! Og det må være detaljert og gjennomført ;P Og en kopi av noe stort, samme proporsjonene. Noen andre med minimani?


Se så utrolig fine! Man kan plante en egen liten skog! Sååå søte miniatyrtrær :)Tegner litt innimellom også. Får sånne kick innimellom hvor jeg tegner masse. Nyeste jeg holder på med nå, har kommet lenger enn dette, kan legge ut på nytt når jeg er ferdig(dårlig bilde):Er veldig familiemenneske og, elsker hele familien min og vil si jeg har verdens kuleste slekt. Ganske liberale og koselige hele gjengen! På morssiden en gjeng artige nordlendinger, på farssiden søte østlendinger :)

Så er det jo denne hundeinteressen da, jeg eeelsker hunder. Ikke bare som sofakos, men også til trening og konkurranse. Drømmen er å konkurrere aktivt i ulike hundesporter med min neste hund. Ellers er triksetrening ganske gøy ;)

Ellers prøver jeg å bare være snill og grei :)

Oioi dette ble langt, føler meg skikkelig selvopptatt nå altså, er det snakk om meg selv spyr jeg liksom ut all info... Jeg er teit :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits