Sukk, jeg vil på spekkhoggersafari - men har mest sannsynlig ikke råd

Det svir i sjelen! Jeg kom over en nettside til et dykkerselskap i kristiansund. De holder spekkhoggersafari i sesongen når spekkhoggerne kommer etter silda. Det høres helt fantastisk ut; 3 eller 6 dagers tur i båt hvor man følger spekkhoggerne, og om forholdene ligger til rette for det, kan man snorkle og se på dem under vann. Det er noe jeg så INTENST har lyst til. Sannsynligvis mye mer enn flertallet av kundene dems har...

Jeg mener det, jeg får nesten tårer i øynene av å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke får råd.Jeg vet jeg høres helt koko ut, men jeg ER bare så utroooolig facinert av disse dyra, det er seriøst det jeg drømmer om om natten, og det er ikke tull en gang. Gang på gang våkner jeg med en herlig følelse, for jeg har drømt at jeg har svømt med spekkhoggere.  De er bare så ufattelig nydelige, og ikke minst intelligente.

Mange vil kanskje si at det er ikke verd så mye penger, og droppe det. Men ønsket mitt om å se disse dyrene i virkeligheten er så uhyre sterkt at ja, jeg kan betale så mye, dersom jeg hadde hatt det, selvom jeg syns de vet å ta seg altfor godt betalt... Jeg er tilogmed villig til å reise opp alene og, siden jeg ikke kommer på mange som vil bli med.

Sesongen for i år er fullbooket, og de ar allerede begynt å ta bestillinger for sesongen 2013. Og 3dagersturen koster 14900 kr...!! Og man må ut med 4000 i depositum. Tanken på å vente enda lenger svir så sykt! Jeg som var så klar for å se spekkhogger NÅ. Jeg har råd til depositumet nå - men spørsmålet er om jeg får spart opp de siste 10 000 kronene. Jeg har jo andre ting jeg trenger penger til; dersom jeg får meg jobb i sommer burde jeg sikkert spare litt ekstra penger hvis jeg skal til australia, og etter australia skal jeg jo kjøpe meg valp, det koster jo også penger, for ikke å snakke om veterinær og hundemat.

Så det er egentlig litt risky om jeg booker nå, dersom billetten ikke kan refunderes(har sendt mail for å spørre om det nå) , og jeg ikke har råd til å betale hele.

Får se, kanskje jeg kan låne av mamma og pappa, kaanskje, tror jeg skal spørre dem... Kanskje jeg kan betale dem tilbake i avdrag eller noe sånt...

Ååååh jeg VIl se spekkhogger :O

Et bilde av et øyeblikk jeg skulle ønske det var jeg som opplevde:

Bildet er hentet fra nettsiden til selskapet;

http://www.stromsholmen.no/default.aspx?PageID=568

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits