Jeg vil ha LANGT hår! Slik vil det se ut håper jeg + litt små oppdateringer

Joda, man kan jukse litt for bildet sin skyld. Legger man bare hodet litt på siden slik at håret SER veldig langt og fint ut.:D
Jeg sparer da til langt hår, jeg har aldri hatt særlig langt hår, ikke lengre enn jeg har nå. Jeg har sluttet å gå til frisør, de klipper bare av alt jeg har spart, så nå er det mamma som stusser meg, og hun tar ikke mer enn nødvendig, selvom frisører er så pirkete og helst ville klippet enda mer. Jeg må bare legge ut et par til siden jeg skal innrømme at jeg syntes håret mitt så helt perfect ut her :P
 Desverre må jeg også legge ut et skuffende bilde som viser håret mitt er ikke egentlig så langt og fint...

 

Menmen! Jeg vil ha hår ned til midjen. Det er planen hvertfall, håper jeg ikke er en av de som ikke KAN få langt hår. Jeg har aldri vært særlig begeistret for extensions og sånn, syns det virker som for mye styr, og det er ofte lett å se på folk som har det at det ikke er ekte.

 

Ellers har de noen lekre putetrekk på Kremmerhuset for tiden :) jeg kjøpte meg to stykker, et med ugle og ett med ekorn på!


Stilig sant?

Så har de flere sånne søte skilt med oppskrifter på, som man kan ha på kjøkkenet! Jeg eeeelsker foccaccia, så denne her var midt i blinken:
Ellers så går dagene her i Bergen stortsett til turer med Dixie og lesing. Jeg kan ikke gå fra Dixie enda, pga separasjonsangsten. Driver og jobber med henne, må ta det veeeldig gradvis, håper jeg får orden på det, for jeg burde kommet meg på forelesninger... Jeg er altså avhengig av hundepass om dagen om jeg skal få gjort noe uten henne. Har fått kommet meg ut litt da, hun jeg bor med har jo vært hjemme en del, og så har jeg et par supersøte venninner i byen som har vært såååå snille og passet henne for meg flere ganger, enda de har huset fullt av bikkjer fra før :) Evig takknemlig er jeg for det!

På toppen av Eidsvågneset, utsikt mot sentrum:

Godjentene på tur!

Lillejenta mi blir bare mer og mer grå i ansiktet. Regner med at om et års tid, har hun sikkert helt hvite øyenbryn. Men hun er en nydelig voksen dame :) 8 år er hun nå.Og så tror jeg kanskje at det blir spekkhoggersafari på meg likevel!!! Jeg snakket med pappa, og han sa jeg kunne låne penger dersom jeg ikke klarte å få spart opp alt innen da. Så kunne jeg betale han tilbake i avdrag:) Jeg har verdens beste pappa =) Så nå har jeg sendt mail til selskapet og sagt jeg vil booke plass. Foreløpig vet jeg ikke om noen andre som er villig til å betale så mye for å se spekkhoggere, så emst sannsynlig blir jeg å reise alene. Det kan jo bli interessant... Jeg har aldri reist til et fremmed sted alene før. Men hva gjør jeg vel ikke for å oppfylle min største drøm, jeg er mildt sagt over middels interessert i spekkhoggere. Så da har jeg endelig en plan :) GLEDER meg :D ;D :D

Flere bilder fra http://www.stromsholmen.no/ :

Tenk at om et års tid, så kan det faen meg være MEG som ser dette her, med mine egne øyne :D :D :D

Ellers må jeg snart skrive en blogg om disse nydelige sakene her:


Field spanielene Molly og Flashie, og Dixie :)

13 kommentarer

Naviana

02.feb.2012 kl.20:26

Lykke til med sparing til langt hår :) Jeg har spart siden slutten av barneskolen, og det begynner omsider å nå meg til midjen. Så det kan ta lang tid, eller det kan gå veldig fort, hehe. Ellers må jeg bare ønske deg all lykke til med å endelig få møte spekkhoggere, det må være en fantastisk opplevelse! Drømmer mye om hvaler selv...

Carina

02.feb.2012 kl.23:51

Naviana: Takk :) Nja jeg har jo prøvd å spare i tre år, men har gått til frisør, tenker jo at jeg bare skal ta en stuss, men hver gang er jeg for sent ute ifølge frisørene, så det har visstnok blitt så slitt at de må ta alt jeg har spart. Jeg tror de overdriver litt, eller har andre standarder når de er frisører, de pirker sikkert veldig. Så nå er det min mor som stusser heretter! Så håper jeg jeg når målet ;) For jeg har litt fall i håret, og jeg tror dte vil se bra ut som langt :D

Ja nå har jeg betalt depositum for spekkhoggersafari, så jeg gleder meg :D Så håper jeg så intenst at noe ikke skulle komme i veien. Det er så typisk min flaks om det skulle bli så dårlig vær at det ikke går an å dra ut på sjøen, eller om det viser seg at spekkhoggerne det året IKKE kommer dit... Så jeg er nervøs :P

Ja det er helt merkelig hvor mye jeg drømmer om hvaler, og hvor mye sterkere følelser jeg får av de enn drømmer om feks hest eller hunder, som også er dyr jeg liker. Det er bare noe helt spesielt med disse dyrene, havets herskere :) Det som gjør dem så spennende er at de er så intelligente, og sosiale :) og ikke minst vakre. Havet i seg selv er jeg så utrolig facinert av, det er en helt annen verden der nede...

Du får ta deg en tur du også :)

Naviana

03.feb.2012 kl.14:19

Hehe, jeg har bare gått til firsør ca 2 ganger i livet mitt. De prøver alltid å klippe av folk håret ja. De liker at folk blir avhengige av å få seg en klipp. Jeg pleide å stusse det litt av og til (ved hjelp fra mamma), men gjør det sjeldnere og sjeldnere.

Hvor er spekkhoggersafarien hen? Får du dykke med dem? Virker spennende :) Husker noe av det eneste jeg likte å se på tv da jeg var liten var Ocean Girl. Var veldig opptatt av havet og livet der nede, og elsket å svømme. Hehe.

Carina

03.feb.2012 kl.21:08

Naviana: Ja sant??? Jeg kokte av sinne sist jeg var hos frisøren. Ikke bare skal de presse deg til å klippe håret, men også påføre deg skam fordi en ikke tar vare på håret sitt. Jeg hadde farget håret mitt, og etterpå skulle frisøren se på det. Hun hadde et litt sånn surt uttrykk i ansiktet, og hun tilkalte en kollega for å se på det. Begge to sto og undersøkte håret mitt med en litt sånn misfornøyd mine, og poengerte at det var så slitt, tar jeg hårkur, og at jeg burde stusse det. Ja jeg visste at det var slitt, herregud, men jeg hadde ikke råd til å ta både klipp og farge. Jeg svarte at jeg tok en ting av gangen. Og så kom de selvsagt også med masse anbefalinger om produkter jeg burde bruke(minst 200kr stk såklart).

Jeg spurte også om råd der tidligere, om det var lurest av meg å begrense hårvaskingen, slik at jeg ikke er avhengig av å vaske det så ofte som jeg gjør. Jeg ville liksom ha en bekreftelse av det jeg har hørt om at jo oftere man farger håret, jo fortere blir det fett. mitt problem er jo at det er fett dagen etter jeg har vasket det, noe smo gjør at jeg føler meg skitten dagen etter, og vil helst gå i dusjen og vaske det, men prøver å holde meg unna. Jeg hører jo om folk som bare vasker håret 1-2 ganger i uken, høres herlig ut. Det er stress å vaske håret så ofte :P Hvertfall, så spurte jeg om dette stemte, at jeg burde vaske håret mindre. Jeg fikk aldri svar på spørsmålet mitt, isteden forsvant hun og kom tilbake med et utvalg produkter til fet hodebunn og fett hår, og fortalte hvordan og hvor ofte jeg burde bruke disse.

Det var siste gang jeg var hos frisør. Med mindre det skjer en ordentlig krise en gag med håret mitt, eller om jeg trenger skikkelig hjelp til farging.

Spekkhoggersafarien jeg har bestilt, er i Kristiansund-Ålesund et sted.. Ligger link i det ene innlegget her =) Vet at de også har noe greier i Tysfjord og, tror det ligger i Lofoten.

Ja man får dykke med dem :D Dersom forholdene ligger til rette for det, tror guidene må se an atferden dems og sånn. Men ikke apparatdykking da, med flaske, blir jo egentlig snorkling/fridykking da =) For de liker visst ikke boblene fra apparatet. Sukk, så drømte jeg om spekkhoggere i natt og! Helt merkelig, det MÅ jo bare være et tegn, hehe =)

Hva er Ocean Girl? Skal sjekke det ut ;P Åååh, jeg har alltid vært opptatt av havet, helt siden jeg var liten og fikk dataspill om havet av pappa. Så husker jeg første gang jeg kunne se under vann, da jeg var med besteforeldrene mine i svømmehallen og fikk prøve svømmebriller. Jeg elsket det fra første stund, og det ble bare enda bedre da jeg på sydenferie med familien fikk prøve snorkling med ordentlig dykkermaske og svømmeføtter! Har alltid hatt en drøm om å føle meg fri som en delfin under vann, hehe =) Jeg kunne svømme rundt i timevis med maske og snorkel, bare for å se på små krabber og fisker, mens andre gikk lei eller ble for kald.

Naviana

03.feb.2012 kl.23:52

Hehe, firsører er litt som dealere for sin egen industri ;) For min del klarer jeg meg i alle fall veldig bra uten. Men jeg har ikke noe erfaring med farging av hår. Da jeg var yngre vasket jeg håret annenhver dag. Nå har jeg tøyd det til å bare være hver 4-5 dag. Er veldig fornøyd med det, for jeg synes det er utrolig kjedelig å vaske det.

Høres bra ut angående safarien :D Husker det var en hval-lignende gjeng like utenfor vinduet her i fjor, men jeg tror det må ha vært niser. Fine de også da.

Ocean Girl så jeg bare en sjelden gang, så vet ikke hva alt handler om i sin helhet. Men det var i alle fall om en jente som levde alene på en liten øy og svømte med hvaler veldig mye, og så måtte hun redde hvalvennene sine og mye annet... serien er litt scifi også da kanskje.

Jeg også elsket å være under vann, følte nesten det var det eneste stedet jeg kunne være i fred. Veldig meditativt :)

Carina

04.feb.2012 kl.00:53

Naviana: Hehe. Ja det er det jeg har så lyst til, å kunne vaske håret mitt hver 4-5. dag. Men det ser ut som om jeg aldri har vasket meg dersom jeg går den 3. dagen etter å ha vasket det, jeg klarer det bare ikke :P Men noen har jo bare generelt fet hodebunn da, kan være jeg har det. Men er en del hjemme nå, så om jeg ikke skal noe spesielt lar jeg det gjerne gå en dag til. Selvom jeg føler meg som DEN slabbedasken.

Niser er kjempesøte :) Ja høres bra ut, håper det blir vellykket. Jeg tør liksom ikke glede meg skikkelig, fordi det kan være så mye som går galt. Dårlig vær, ingen hvaler... grøss!

Så koselig da :)

Ja er helt deilig under vann :) Jeg tok meg dykkersertifikatet i sommer, beste investeringen jeg har gjort. Det var SÅ herlig å være under vann, og kunne puste. Anbefales :)

Naviana

05.feb.2012 kl.14:13

Jeg følte det veldig som deg tidligere jeg også, angående fett hår. Trodde jeg måtte dusje annenhver dag, men heldigvis har jeg i løpet av mange år "tøyd" dagene.

Flott å ha dykkersertifikatet da! :) Jeg kunne tenkt meg å ta det dersom anledningen byr seg en gang. Har dykket litt med lånt drakt utenfor der jeg bor noen ganger.

Carina

05.feb.2012 kl.18:39

Naviana: Prøver å tøye det nå da, når jeg er hjemme så mye :) Utsette hårvasken i én dag, dersom jeg bare skal være hjemme den dagen uansett. Føler meg som den bomsen, men det får bare være;P

Den byr seg nok en gang! :D Hvertfall hvis du bosetter deg nær sjøen =) Jeg kommer nok alltid til å bo nær havet, kunne aldri tenke meg å bo på innlandet.

Naviana

05.feb.2012 kl.19:50

Lykke til med det i alle fall ^^ Krever litt tålmodighet, men jeg er sikker på at det skal gå.

Jepp, det tror jeg også. Er ikke alt som haster ;)

Tellus

11.feb.2012 kl.22:20

så bra det5 ser ut til du får råa til spekkhoggersafari! :D Jeg var i Tysfjord for endel år siden på spekkehogger safari. Var helt oppslukt i de dyra! hehe. Mn tror de du skal med er ett annet selskap! hvor mye betaler du? og er det snorkling? har kjempelyst å dra tilbake selv, men tenker det kanskje blir neste vinter evt!:)

Gleder meg til skiverier om vovvene;)

Carina

13.feb.2012 kl.19:06

Tellus: Hei! Ja du var kanskje med Orca Tysfjord? Jeg kikket litt på dem og, de hade dagsturer. Det jeg skal på er 3dagerstur i båt :) Hpoer det går bra, at ikke noenting skjer, at det blir for dårlig vær eller ingen hval...

Uff jeg liker ikke helt å si hvor mye jeg betaler, er så redd for at alt skal gå i vasken og jeg har hivi penger utav vinduet :P Tør ikke glede meg skikkelig, er så typisk min flaks at det skjer noe dumt. Men okei da:p Har betalt 4000 i depositum, så er det 9900 kroner til som skal betales... :O Håper virkelig de vil være der til neste år og!

Ja skal skrive når jeg orker :P Er ikke så veldig ivrig på bloggingen jeg :P

Tellus

13.feb.2012 kl.19:13

ja orca tysfjord. dette er ett nytt selskap dette da eller? Leste litt, og høres jo veeeldig fristende ut med 3 dagers båttur da..sukk! får håpe alt ordner seg:D

Carina

14.feb.2012 kl.18:11

Tellus: Dette er et på et annet sted hvertfall =) Kristiansund et sted tror jeg. Vet ikke om det er nytt, men det er nå hovedsaklig et dykkerselskap, de har bare spekkhoggersafari i den korte sesongen de er der:)

Fristende? Bli med? :P Jeg reiser alene :P

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers går jeg andre året på biologistudier i Bergen.

Kategorier

Arkiv

hits