Nye tegninger! Hundeportretter og hest.

Tegneperiodene mine kommer i bølger. Før påske satt jeg med pensumbøkene en kveld, og var dritlei. Jeg begynte å skrible ned en tegning med kulepennen i skriveboka mi, så etter et bilde i en bok jeg har, av en spekkhogger. Resultatet syns jeg ble ganske bra, med tanke på at det iokke begynte veldig seriøst. Slik ble det:


Så fikk jeg helt dilla på å tegne med penn! Synd jeg tegnet denne med blå penn på linjert ark... Tegnet enda en like etter, dette er øyet til en knølhval. Noe skremmende facinerende med hvalers øyne syns jeg. De ser så intelligente og nesten litt menneskelige ut, samtidig som de ser litt skumle og monsteraktige ut pga rynkene.Så satte jeg meg ned og tegnet hunden til en venninne, en dachs som heter Lily :) Ble ganske fornøyd og gledet meg sånn til å gi den til venninnen min ;) Hun ble glad for den, jeg rammet den inn før jeg ga den til henne :)

Så tegnet jeg schæaferen til ei annen venninne, hun ble også kjempeglad for tegningen :) Dette er Aron som valp :)Så Lyng, en annen venninnes hund, en dunker:

 
Neste jeg tegnet var hun jeg bor med sin hund, en Soft coated Wheaten terrier som heter Hakuna. Den var litt vanskelig, bart og skjegg var ikke lett :) Føler den ble ok, men ikke like god som de andre. Men hun ble glad for den hvertfall :)

Jeg la disse tegningene ut i en hundegruppe jeg er med i på facebook, og reaksjonene var jo overveldende :) Ble kjempesmigret, fikk så mange fine kommentarer, og folk spurte om jeg tok bestillinger og alt! Jeg liker jo å tegne, og det var flere som spurte om jeg kunne tegne for dem, og hvor mye jeg tok for det, så jeg prøvde meg litt fram:) Her er da min første bestillingstegning, hunden Gaia, en blanding mellom engelsk setter og Keeshound. Tok 250 for denne, hun som skulle ha den likte den godt, kjempekoselig :)Neste jeg tegnet var den andre hunden til hun som eier dunkeren, familiehunden, som nettopp døde, nesten 13 år gammel. Dette er pointeren Luke. Denne ble anatomisk mye riktigere i proporsjonene, da jeg tegnet skisse med blyant først, noe jeg ikke gjorde med de andre ovenfor. De andre fikk litt smal snute og andre småfeil. Men denne ble ganske god syntes jeg.Hun ble kjempeglad for begge tegningene :) Sendte dem som overraskelse i posten :)Neste jeg tegnet var en til på bestilling, alaska huskyen Ira, Tok 200 kr for denne. Hun som skulle ha den ble fornøyd :) Er så artig å kunne gi vekk eller selge noe man har laget selv!

Holder på med en bestilling til, har ikke kommet så langt på den, en chesapeak bay retriever. Den blir sannsynligvis e blyanttegning, ikke penn. Får se hvordan det går!Så har jeg begynt på en tegning jeg skal ha selv, en hest. Trodde hest skulle  bli lett da det er det jeg tegner mest av på frihånd, men nei, ekte hester har jo en million detaljer, hehe :P Har ikke gjort den ferdig enda. Så langt har jeg kommet:

Så tegnet jeg en presang til en kjempegod kompis av meg, som fylte 23 år rett etter påsken. Rammet den inn og ga den til han, han ble glad:D Denne syns jeg var vanskelig, men er passe fornøyd :) 

Jeg er ganske ny på realistisk tegning etter bilder, så jeg føler meg ganske fornøyd med disse. Aner ikke hvorfor jeg ikke har gjort særlig mye av det før. Jeg føler jo at jeg faktisk klarer litt. Og håper jeg blir bedre, slik at jeg for alvor kan selge tegninger, og kanskje ta litt mer for dem, når de er av bedre kvalitet og jeg kanskje har brukt mer tid på dem :) Men for nå er det kjempekjekt at folk liker dem og vil ha tegninger tegnet av meg! Har jo tjent meg 450 kroner nå, og for en student er det verdifulle penger! Så er det ikke minst såå herlig å se hvor glade folk blir for gave man selv har laget :)

13 kommentarer

Hylja

23.04.2012 kl.16:13

Herlighet, så dyktig du er! Og Aron var nydelig. <3 Fatter ikke hvordan noen klarer å tegne så realistisk...

Carina

23.04.2012 kl.16:33

Hylja: Tusen takk!! :D Ja Aron er herlig :) Han har vokst seg svær siden det bildet jeg tegnet etter ble tatt da, hehe :) Er jo folk som er hundre ganger flinkere enn meg da, så sykt å se på sånne tegninger fra flinke folk :)

Hylja

23.04.2012 kl.16:36

STFU! Jeg vil ikke vite at folk er ENDA flinkere enn deg! xP Det gjør vondt i selvtilliten min.

Carina

23.04.2012 kl.16:44

Hylja: Haha :D Bare å gå inn på deviantart og ser på alle de syyyke fine verkene som ligger der:O
Ja det gjør vondt i selvtilliten min og. Jeg har en tendens til å sammenligne meg selv for mye med andre som er mye flinkere, så det gjør liksom at jeg aldri helt føler jeg kan kalle meg selv flink, men det er jo feil å tenke sånn egentlig. Man er jo på forskjellige nivå. Og dem som er mestertegnere har nok øvd i mange mange år.

Hylja

23.04.2012 kl.16:46

Jeg lar være. :p Egentlig har jeg bare meg selv å takke; jeg hater pikkelarbeid og teorien bak alt det praktiske. Jeg vil bare kjøre på, og da blir resultatet så som så også. :p på-så-også... Vel, jeg kan å leke med ord i hvert fall. :p

Ida Anette og Sjoko

23.04.2012 kl.17:22

Utrolig bra tegnet! :-)

Carina

23.04.2012 kl.19:50

Hylja: Hehe :D Ja er jo slitsomt med pirk... Jeg har en teit tendens til å gå lei underveis og aldri fullføre tegningen ;/ :P

Carina

23.04.2012 kl.19:50

Ida Anette og Sjoko: Tusen takk :D

Cilith

11.05.2012 kl.21:10

Jeg har sagt det før, du er begavet :D

Hva hadde du tatt for å tegne en ilder? Jeg ønsker meg et portrett av min vakre ilder-jente til å henge på veggen ved siden av criben hennes ^^

Carina

13.05.2012 kl.21:19

Cilith: Hei, tusen takk :D Hmm jeg vet ikke, kommer litt an på resultatet og hvor mye tid jeg bruker =) Hadde vært artig å prøve da! Hihi så koselig at folk spør om sånt=) Har vel 4-5 tegninger å tegne nå, gleder meg sånn til å begynne, får ikke tid i eksamenstiden! Men hvis jeg husker det kan jeg si fra om jeg får tid i ferien =)

Marte og Kira

15.05.2012 kl.13:26

Så utrolig fine tegninger! :)

fotogal

20.06.2012 kl.16:21

Så utrolig bra!! Hadde vært morro å kunne tegne så pent.. *sukk*

Carina

24.06.2012 kl.21:23

fotogal: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

21, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Og en del om hund, da jeg er over middels interessert i hund. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers er jeg på utveksling i Australia høsten 2012. Har også tatt dykkersertifikatet, som er noe av det mest fantastiske jeg har gjort, og gleder meg til masse dykking i framtiden!

Kategorier

Arkiv

hits