Framme i Australia!

Dette innlegget ble skrevet torsdag kveld like etter at jeg kom fram, men har vært så mye tull med dataen min, har vært umulig å laste opp bilder.

 

Da var jeg endelig framme etter en lang reise! Og alt gikk helt problemfritt, jeg som var så redd for å rote meg bort og sånn.

Sto opp halv 5 og flyet fra Gardermoen gikk ti på 8. Ca to timers tur til London Heathrow, og derfra gikk flyet videre til Singapore, ca 13 timer. Sov ikke noe særlig på den turen faktisk. Så film, Inception. Og gjett hva jeg fant! Det var en kategori med dokumentarer, og det var utrolig gøy at de hadde en episode av Inside Natures Giants, en av yndlingsnaturdokumentarseriene mine! Episoden var om bavian, ganske spennende.

Kom omsider fram til Singapore. For en fredelig flyplass! Ble litt kjent med ei jente som også reise alene, som spurte om jeg ville bli med og se på sommerfuglparken. Ja det har de altså på flyplassen i Singapore! Ikke bare det, men bregnepark, bambuspark, heliconiapark, solsikkepark og en stor dam med digre karpefisker! Fikk midlertid bare tid til å se på sommerfuglene. De hadde laget istand et tropisk miljø med masse vakre blomster og nydelige sommerfugler.

 
 

Etterhvert kom jeg meg på flyet til Brisbane, hvor jeg satt ved siden av en kjempesøt og hyggelig dame, som bodde i Australia. Vi ble sittende å prate etterhvert, og hun fortalte at hun bodde i Byron Bay, og inviterte meg til å komme på besøk :) Får håpe jeg får gjort det, hadde vært koselig, det stedet hørtes ut som en fin plass, rolig tror jeg.

Etter nye 7 og en halv times flytur kom jeg endelig fram til Brisbane! Jeg hadde fryktet problemer med bagasjen, hadde 20,5 kg, men det sa de ikke noe på, og det gikk supert i kontrollen og. Ble møtt av en mann med skilt med University of Queensland, han hentet meg og to andre studenter og kjørte oss til der vi skulle bo. Jeg bor nå på et motell, helt ok sted! Skal bli godt å sove nå ja.Akkurat nå fossregner det, håper det bedrer seg imorgen, jeg har jo verken paraply eller regntøy med, hehe. Må jo ut og få meg noe mat, og utforske litt... Så må jeg starte boligjakten, det jeg har gruet meg mest til.

Til nå føler jeg alt går bra. Engelsken min fungerer, damen på flyet sa tilogmed at jeg snakket godt engelsk! Og jeg har funnet fram uten å rote meg bort eller miste ting. Har inntrykk av at folk er lette og snakke med.

4 kommentarer

Sten Olav

30.06.2012 kl.12:44

Så gøy :) du må fortsette å skrive, kjekt å hørra om Australia :)

kosa deg masse

~°Nilenna°~

30.06.2012 kl.13:05

Skal du gå på skole der? :) Spennende å lese i hvertfall! ^^ Lykke til med boligjakt.

Carina

01.07.2012 kl.09:37

~°Nilenna°~: Jepp, skal gå på skole der ett semester :)
Håper det er interessant å lese ja, hehe. Men håepr det kan bli som en kjekk "dagbok" jeg kan se tilbake på selv :) Håper på å få oppdatert regelmessig, til vanlig er jeg jo ikke så aktiv blogger, hehe...
Takk :)

Carina

01.07.2012 kl.09:38

Sten Olav: Hey Steni :D Ja skal prøve å oppdatere hvertfall hver uke eller noe sånn:)

:D

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

22, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Og en del om hund, da jeg er over middels interessert i hund. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers er jeg på utveksling i Australia høsten 2012. Har også tatt dykkersertifikatet, som er noe av det mest fantastiske jeg har gjort, og gleder meg til masse dykking i framtiden!

Kategorier

Arkiv

hits