Ny tegning, pluss andre tegninger og figurer


Tenkte bare og legge ut bilde av mitt første ordentlige bestillingsprosjekt. Har tegnet 3 bestillingstegninger tidligere, men de var i penn/ikke så store, så dermed ikke så krevende. Denne derimot er nok det største prosjektet jeg har jobbet med. Tok ikke tiden hele tiden, men da jeg var halveis satt jeg dagen før 4 timer på natten og dagen etter 5 timer og tegnet. Så til sammen må det nok ha vørt kanskje 15-20 timer? Aner ikke, neste tegning skal jeg ta tiden på. Er bare det at når jeg tegner pleier jeg som regel å prate med folk på facebook chat i bakgrunnen som selskap, så det er ikke effektiv tegning. Det var det derimot natten og samme dagen jeg tegnet da.

Uansett, den var for stor for scanneren vår, så jeg måtte bare ta bilder av den. Sånn ser den ut. På bildet her ser jeg masse feil, men tror den ser litt lysere ut enn den er, for jeg prøvde å være nøye med kontrastene. Tror lyset gjør at den ser litt blassere og lysere ut enn den er. Den skal liksom være en svart hund... Jaja. Dette er da en field spaniel som heter Flashie, en hund av rasen jeg sånn ca har bestemt meg for å skaffe meg som neste hund. Tegnet den for eieren som er en kjempekoselig dame som heter Aina. Jeg selv er kanskje litt pirkete, men damen likte den hvertfall kjempegodt, og det ble jeg veldig glad for! Er såå gøy når man kan selge noe man har laget selv.

 

Her er annet bilde, syns liksom den ser litt bedre ut fra den vinkelen:

Uansett, de ørene var jammen et helvete å tegne! :P Dersom noen tegnere leser bloggen min, noe jeg tviler på, har du noen tips? Ser ut som jeg burde ha laget de mørkere, menmen, nå er den solgt. Det var hvertfall en stor jobb, hehe, Grugleder meg ltit til å tegne en spaniel neste gang, hehe. Fikk nemlig forespørsel fra flere spanieleiere etter at damen la ut bildet på facebook :)

Dette er foressten ferdige tegninen av Chesipeakbay retrieveren. Synes den ble helt ok! Den ble litt for liten, menmen.

Sånn ble foressten gavene jeg tegnet tidligere i vår med ramme på::)

Ellers hadde jeg en liten fotoshoot med pegasusen jeg lagde for noen år siden, siden iPhonekameraet funket ganske bra til nærbilder, hehe syntes de ble litt søte!:Her er foressten jeg spekkhogger jeg lagde i leire samtidig som hesten: 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

22, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina. Skriver veldig sjelden, men når jeg først skriver er det enten om et eller annet tema jeg er engasjert i, eller ganske enkelt bare innlegg om hva jeg har gjort i det siste. Og en del om hund, da jeg er over middels interessert i hund. Min største lidenskap er det fantastiske dyreriket her på planeten, og det fantastiske faktumet at alt har blitt til ved gradvis, ikkeforutseende, ikke-planlagt, ikke-intelligent evolusjon. Jeg er ei som kan føle en overveldende glede og facinasjon for vitenskapelige fakta rundt evolusjonen, og ei som kan bli så rørt av å se hval, spesielt spekkhugger, delfin og knølhval på tv at tårene renner - jeg har en så dyp og intens lengsel etter å se disse fantastiske vesenene i live! Men så er jeg egentlig en ganske tøysete og selvironisk person, så avsnittet ovenfor ble litt vel svulstig og dramatisk, hehe, men det stemmer jo 100% :P Ellers er det hund og hundesport som opptar med i hverdagen, er eier av Dixie, en nydelig spanielblanding. Ellers er jeg på utveksling i Australia høsten 2012. Har også tatt dykkersertifikatet, som er noe av det mest fantastiske jeg har gjort, og gleder meg til masse dykking i framtiden!

Kategorier

Arkiv

hits