Hjemme igjen i Norge

Da var jeg hjemme igjen i Norge, etter ett år i Australia.


Det var fantastisk å se lille Dixie igjen. Hun er seg selv enda, bare med litt flere grå hår. Godjenta blir 10 år i oktober! Har altså hatt henne i 9 og et halvt år, siden jeg fikk henne som 13-åring april 2004. Hun er fremdeles sprek og frisk. Det er bare de grå hårene som avslører alderen hennes. Pluss at hun er ganske sær og veldig rolig, men det har hun egentlig alltid vært.

 

Nå har jeg fått meg jobb på kafé og tar meg et år hjemme i Stavanger mens jeg finner ut hva jeg vil gjøre videre med studiene. Jeg har nå en bachelor i biologi, og jeg er ikke helt sikker på hva jeg vil gjøre videre. Jeg må ta en master, men hva jeg skal spesialisere meg innenfor har jeg ingen anelse om.

Og jeg sitter i et dilemma. Et dilemma hvor jeg eegentlig vet hva som er lurest, men er det likevel så vanskelig.

Jeg har jo planlagt i mange år å få meg hund nr 2 til å satse mer med, prøve ut ulike hundesporter osv, dessuten er jo Dixie godt voksen nå. Denne drømmen om ny hund begynte å bli realistisl for et par år siden, og planen var jo å få meg valp med en gang jeg kom hjem fra Australia.

Men Australia gjorde virkelig inntrykk. Jeg elsker hele landet, men også har jeg blitt mer eventyrlysten - jeg fikk virkelig smaken på utlandet og reising.

Så jeg lurer på om jeg vil studere i utlandet igjen. Og det påvirker hundeplanene mine. Skal jeg kjøpe hund nå? Det kan være et hinder for utenlandsplaner - sannsynligvis setter det en stopp for å ta master i Australia. Det er så synd at Australia er så langt langt borte og med så strenge karanteneregler (for all del, de reglene er meget forståelige, men frustrerende).

Jeg føler det er lurt å vente. Men samtidig virker det så sinnsykt lenge å vente og. Jeg var jo så klar til å få hund. Men samtidig - det er nå jeg er ung og har disse mulighetene. Men... Jeg har så lyst på hund og et veldig interessant kull blir kanskje til... Jo mer jeg går tur og snakke med andre hundefolk, og leser om hund, jo mer får jeg lyst på selv.

Men vi får se hva det blir til. Foreløpig koser jeg meg med Dixie. Har et vagt mål om å i det minste melde oss på i LP klasse 1. Vi satser ikke noe høyere enn det, så om det går helt ræva så er det ingen krise. :) Hadde jo vært ganske artig å debutete i LP med en tiåring hehe. :)

Jeg tror jeg skal lage meg en ny blogg, for bare hundeting. Det blir for rotete å ha alt i en blogg som her. På hundebloggen håper jeg på å få mer innspill og kontakt med andre hundefolk.

 Noen bilder av lille vesla:

 

 


 
Én kommentar

Marianne

03.10.2013 kl.13:46

Hei på deg!!!!! Må bare fortelle deg at bloggen din er til utrolig stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

Carina

Carina

23, Stavanger

Hei! Mitt navn er Carina, og på denne bloggen skriver jeg stortsett om ting jeg brenner for. Jeg er ganske lat og skriver sjelden, så det er mest når jeg har noe spesielt på hjertet at jeg skriver. Jeg har snart en bachelor i biologi, som betyr at mine største interesser er dyr og naturen. Er en vitenskapsgeek, elsker å lese og tilegne meg kunnskap om jorda vår og skapningene her, fra et vitenskapelig perspektiv. Jeg er over middels interessert i havet og dets fantastiske vesener, så dykking er en av mine favoritthobbyer, ingenting er som å være under vann og observere den fantastiske verdenen under overflaten. Ellers er jeg hundegal og veldig interessert i konkurranserettet trening og triksetrening for kos. Har verdens herligste lille blandingsklump, cockermixen min Dixie på snart 10 år. Har nå studert et år i verdens beste land som jeg alltid vil lengte tilbake til, Australia.

Kategorier

Arkiv

hits